HOME    PASFOTO'S    OOGMETINGEN    GEHOORMETINGEN    MERKEN    CONTACT


Over HearConsult
HearConsult is ontstaan vanuit de passie om mensen te helpen. Mensen helpen om weer goed te functioneren ondanks een slecht gehoor.
Omdat we uw gehoor belangrijk vinden zoeken we samen naar de beste oplossing. Binnen het zorgstelsel is door bezuinigingen ‘de beste oplossing’ niet meer te leveren.
Hearconsult heeft er dan ook voor gekozen om te opereren buiten het zorgstelsel. We kunnen daardoor zonder restricties de hooroplossing bieden die bij U past. Hoewel u geen vergoeding van de zorgverzekeraar ontvangt, kunt u in veel gevallen via belastingteruggave een gedeelte van het aanschafbedrag terug krijgen.
Door goede contacten met leveranciers kan HearConsult u altijd toestellen laten beleven in uw eigen omgeving. We hebben Demo-toestellen op voorraad om u te laten horen wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste toestellen
Via een netwerk van opticiens in de regio zijn we altijd bij u in de buurt. Op verzoek komen we ook bij u thuis of op zaak.

Over Koen Vernooij
Al weer sinds 1996 is Koen Vernooij werkzaam in de hoorbranche. Begonnen als leerling bij een grote keten en al vrij snel als gediplomeerd audicien bij een zelfstandige audicien. In 2003 een succesvol eigen bedrijf begonnen dat uit gegroeid is tot een kleine keten met meerdere vestigingen in het midden van het land.
Door de vele restricties en bezuinigingen werd het werk minder leuk. Door verregaande bemoeienis van de zorgverzekeraars is het niet meer mogelijk om de optimale hoor oplossing te bieden. Vele regels en lage tarieven belemmeren in het uitoefenen van het mooie audiciensvak.
Met de start van hear Consult is het weer mogelijk om service en kwaliteit te leveren. Niet als de goedkoopste, maar als de beste!

Maak nu een afspraak voor een oormeting met onze audicien. Hij is iedere dinsdag van 10:00 tot 12:30 en donderdag van 13:00 tot 17:00 aanwezig. Bel ons gerust op 030 - 656 70 60 of vul het contactformulier in.